Over Regelwerk

Zoeken

Twitter

Uw Entertainment totaal leverancier!

Entertainment, daar ligt onze passie..


Vanuit deze basis willen wij u graag meenemen in de wereld van entertainment en evenementen. Want deze wereld staat synoniem voor plezier, gezelligheid, spanning, beleving en amusement. Toch blijkt het organiseren van een feest of evenement -hoe groot of klein ook-, een nogal tijdrovende aangelegenheid

Ervan uitgaande dat u zich meer dan driehonderd dagen per jaar moet bezighouden om van alles te regelen, welk genot is het dan om dit juist een keer niet te hoeven doen? Regelwerk Entertainment wil als erkend artiestenbureau graag voor u die leidraad en gids zijn in uw zoektocht naar de meest geschikte band of artiest. Juist door onze gedrevenheid kunnen wij boekingen van artiesten of wellicht de gehele organisatie van uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Wij vernemen graag uw wensen, brengen zelf suggesties aan, maar dat niet alleen; wij zorgen ook daadwerkelijk dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

De basis van onze betrokkenheid is gelegen in ervaring, kennis van de markt en ons netwerk. Wij hebben niet allen een omvangrijk bestand aan artiesten en bands, maar daarnaast werken wij samen met een groot aantal vooraanstaande leveranciers op het gebied van licht en geluid, aankleding en catering. En onze samenwerking met u? Die houden we graag persoonlijk en op elk niveau; particulier, bedrijfsleven, overheid en horeca.

Meer informatie?

Mocht u plannen hebben voor het boeken van artiesten of het organiseren van een evenement, dan doen wij met alle plezier het Regelwerk voor u! Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Twitter
Facebook